Ga naar de inhoud

Klanten over mij

Referenties

Wij zijn met Grander Advies ( Krzysztof ) in contact gekomen omdat er een conflict was met een medewerker, die hem had ingeschakeld. Binnen twee weken was het opgelost op een professionele wijze.

Het vertrouwen dat hij mij gaf en de deskundigheid en kennis van zaken, is Krzysztof inmiddels een van onze adviseurs geworden op het gebied van ziekteverzuim / mediation / en begeleiding.

Hij denkt met je mee, en lost de problemen mede voor je op.
Een heel fijn bedrijf en man om mee samen te werken.

Krzysztof heeft ervoor gezorgd dat er een brug is geslagen tussen ons en de Poolse medewerkers. Door de taal- en cultuurbarrière was er voor beide partijen vaak onduidelijkheid en onbegrip.
Krzysztof kan duidelijk een boodschap overbrengen en kiest geen partij.

Daarnaast denkt Krzysztof ook met je mee en heeft ook veel ervaring met productiebedrijven.

Het inzetten van Krzysztof heeft meerwaarde voor ons maar ook voor de medewerkers.

Klaas Hiemstra

Top Fresh BV

Krzysztof Grander heeft samen met ons diverse Poolse medewerkers ingezet op diverse werk projecten. Door ervaring en onderzoek hebben wij geconstateerd dat veel problemen op de werkvloer ontstaan door het gebrek aan goede communicatie en te weinig aandacht aan medewerkers. Door zijn kennis, ervaring en expertise wisten we zeker dat hij de aangewezen persoon zou zijn om deze samenwerking tot een succes te maken!


Vanaf de start was hij een betrokken adviseur van begin tot eind. We zullen hem de volgende kwaliteiten toedichten: – professioneel – heldere communicatie – deskundig – accuraat – wekt vertrouwen – kent de kunst van vragen stellen en luistert actief.


Kortom een aan te bevelen adviseur!

Q-jobs-logo2

Voorkom conflicten

Voorkomen is beter dan genezen. Door mijn kennis en ervaring van de Poolse én Nederlandse cultuur creëer ik wederzijds begrip bij de betrokkenen en zorg ik voor een constructieve oplossing voor beide partijen.

Geef beter leiding

Ik denk mee met leidinggevenden en biedt waardevol perspectief. Ik help managers vooruit denken. Die aspecten zijn onmisbaar voor besluitnemers. Met dit totaaloverzicht achter de hand kunt u beter leiding geven.

Motiveer werknemers

Ik vertaal in woord, cultuur én houding zodat u en uw Poolse werknemers elkaar écht begrijpen. Dankzij dit begrip kunt u uw team motiveren en trainen. Zo bereikt u dat waardevolle, trouwe en loyale personeelsbestand.