Ga naar de inhoud

Over mij

Dit heeft u aan mij

Mijn naam is Krzysztof Grander. Erkend mediator, professioneel coach en ervaren probleemoplosser. Ik begeleid en help bedrijven met Poolse medewerkers in dienst.

Pools is mijn moedertaal, Nederlands spreek ik vloeiend. Eerlijk, kritisch en begripvol zijn waarden die mij typeren. Ik woon en werk al ruim 23 jaar in Nederland; zowel de Poolse als de Nederlandse cultuur ken ik goed.

Als erkend arbeidsmediator, professioneel coach en probleemoplosser kan ik van grote meerwaarde zijn voor bedrijven met Poolse en Nederlandse mensen in dienst. Bedrijven zoals die van u.

Ik help u graag bij het voorkomen van arbeidsconflicten of ziekteverzuim. Ik ondersteun bij functioneringsgesprekken en help leidinggevenden vooruit te kijken wat zorgt voor beter leiderschap. Zie mij als professionele mediator en coach. Iemand die taalbarrières wegneemt, oplossingen presenteert waar alle partijen beter van worden en bedrijven helpt hun talent te behouden.

Mijn expertise op het gebied van arbeidsrecht en wetgeving zorgt ervoor dat uw bedrijf sterker staat. Dankzij mijn dienstverlening kunnen u en uw medewerkers elkaar écht begrijpen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Ik kom graag vrijblijvend kennismaken.

Voorkom conflicten

Voorkomen is beter dan genezen. Door mijn kennis en ervaring van de Poolse én Nederlandse cultuur creëer ik wederzijds begrip bij de betrokkenen en zorg ik voor een constructieve oplossing voor beide partijen.

Geef beter leiding

Ik denk mee met leidinggevenden en biedt waardevol perspectief. Ik help managers vooruit denken. Die aspecten zijn onmisbaar voor besluitnemers. Met dit totaaloverzicht achter de hand kunt u beter leiding geven.

Motiveer werknemers

Ik vertaal in woord, cultuur én houding zodat u en uw Poolse werknemers elkaar écht begrijpen. Dankzij dit begrip kunt u uw team motiveren en trainen. Zo bereikt u dat waardevolle, trouwe en loyale personeelsbestand.